Via Mijn Breingeheimen kunt u ons lesmateriaal digitaal gebruiken.

Breingeheimen voortgezet onderwijs 

0 titel(s)

Uw winkelwagen is leeg

Breingeheimen Sociale vaardigheden VMBO

Sociale vaardigheden zijn erg belangrijk. Het leren van goede omgangsvormen helpt leerlingen om beter met elkaar en hun omgeving om te gaan. Werken met Breingeheimen Sociale vaardigheden VMBO geeft leerlingen meer inzicht in hoe zij zelf zijn en hoe anderen zijn.

Sociale vaardigheden vmbo

Breingeheimen Studievaardigheden I

Breingeheimen Studievaardigheden I is met name bedoeld voor klas 1 en 2 van het vmbo. De methode bestaat uit een werkboek voor leerlingen en een handleiding voor docenten.

Studievaardigheden I (vmbo)

Breingeheimen Sociale vaardigheden mhv

Pubers leren niet alleen uit boeken en van hun docenten, maar ook van hun leeftijdgenoten.Vooral als het gaat om sociaal leren, spelen leeftijdgenoten een belangrijke rol.

Emotioneel intelligent mhv (Sociale vaardigheden)

Breingeheimen Studievaardigheden II

Breingeheimen Studievaardigheden II, met name geschikt voor klas 1 en 2 van mavo, havo, vwo, bestaat uit een werkboek voor leerlingen en een handleiding voor docenten.

Studievaardigheden II (mhv)

Breingeheimen Studievaardigheden III

Breingeheimen Studievaardigheden III is het vervolg op Breingeheimen II en het meest geschikt voor klas 3 en 4 van mavo, havo, vwo. De methode bestaat uit een werkboek voor leerlingen en een handleiding voor docenten.

Studievaardigheden III

101 Geheimen om te slagen voor je examen

Breingeheimen 101 Geheimen om te slagen voor je examen is bedoeld voor examenklassen. De methode bestaat uit een werkboek voor leerlingen en een handleiding voor docenten.

101 Geheimen om te slagen voor je examen

Breingeheimen Themaboek Seksualiteit

Het Themaboek Seksualiteit is met name geschikt voor leerlingen in de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Leerlingen zijn dan volop in de puberteit.

Themaboek Seksualiteit