(+31) 36 2002 139 info@breingeheimen.nl

Stageboek Entreeopleidingen mbo - Loopbaan en burgerschap

Eigen boeken samenstellen +++ Online studiedag volgen? +++ Studiedag op eigen locatie

Stageboek Entreeopleidingen mbo

  • mbo Entree
    € 15,90
  • Werkboek: 9789079815722
    Digitaal: 9789083094113 / 9789083094120 - € 15,90

Het Breingeheimen Stageboek Entreeopleidingen is een praktijkgericht werkboek voor studenten. Het Stageboek ondersteunt studenten stap voor stap bij hun stage.

Van het werkboek kunt u een deel doorbladeren. Als u het doorbladert, ziet u in de inhoudsopgave alle onderwerpen.

Wilt u meer weten over het materiaal? Dan kunt u verder lezen, of via de knoppen hieronder een gratis proefles downloaden. Kosteloos een docentenexemplaar van het werkboek aanvragen kan ook.

Lees meer »


Stageboek Entreeopleidingen

Stage, Loopbaan en Burgerschap
Een stage regelen is de eerste stap. Aan bod komt onder meer het schrijven van een sollicitatiebrief, het schrijven van een cv en maken van een portfolio. Maar bijvoorbeeld ook hoe ze zich gedragen op een sollicitatiegesprek.

Kopieerbladen voor het eenvoudig schrijven van stageopdrachten, dag- en weekverslagen zijn onderdeel van het werkboek.

Studenten gaan aan de slag met plannen, tips om ergens beter in te worden, initiatieven nemen op de stage, samenwerken, omgaan met anderen op de stage, omgaan met kritiek en problemen voorkomen. Reflectie op de stage, om ervan te leren voor de toekomst, maakt deel uit van de lessen.

Het Stageboek kan na de stage als naslagwerk door studenten gebruikt worden. Bijvoorbeeld als ze gaan solliciteren voor een baan.

Bestellen
Het materiaal van Breingeheimen kunt u bestellen in onze webshop. maar ook via (school)boekleveranciers. Studenten kunnen bestellen via alle grote schoolboekleveranciers en boekhandels.

Werkboek

Het Stageboek is gedrukt in kleur met illustraties en foto’s. Het heeft 72 pagina's en bestaat uit zes thema's die verdeeld kunnen worden over de beschikbare lessen. In het werkboek kunnen studenten zelfstandig werken, maar u kunt er ook samen met hen mee werken. In het boek staan ook opdrachten die studenten samen doen.

Digitaal

Het Stageboek voor Entree is ook interactief digitaal beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over het digitale materiaal.

Nieuws, acties en gratis lessen?

Schrijf u in voor de Breingeheimen nieuwsbrief.