Via Mijn Breingeheimen kunt u ons lesmateriaal digitaal gebruiken.

Studievaardigheden voor groep 7 en 8 digitaal 

0 titel(s)

Uw winkelwagen is leeg

Account functies

 digitaal
  • Werkboek full color
  • Opdrachten opgeven
  • Antwoorden bekijken
  • Eigen opdrachten maken
  • Notities privé en publiek
  • Voortgang klassen bekijken
  • En nog veel meer...

Extra

Breingeheimen Studievaardigheden voor groep 7 en 8 digitaal

Nog één of twee jaar op de basisschool en dan gaan uw leerlingen naar het voortgezet onderwijs. Maar voor het zover is, is er nog veel te doen. In groep 7 wordt veel geleerd en in groep 8 is er natuurlijk de eindtoets. Leuker, slimmer, makkelijker en sneller leren, hoe helpt u leerlingen daarbij? Daar is flink wat onderzoek naar gedaan. Hersenonderzoek, maar ook psychologisch en onderwijskundig onderzoek. Breingeheimen Studievaardigheden is daarop gebaseerd.

Inhoud van het werkboek
Wilt u meer weten over de inhoud van het werkboek? Dan kunt u een beeld krijgen door hier algemene informatie te lezen over het materiaal. Maar u kunt links hiernaast ook de inhoudsopgave van het werkboek inzien. Het werkboek is in de digitale omgeving betreft de inhoud en vormgeving nagenoeg gelijk aan de gedrukte versie.

Gratis demo-account
Studievaardigheden voor groep 7 en 8 is ook beschikbaar in de online omgeving van Breingeheimen. Meer informatie over de werking van digitale omgeving en de mogelijkheden daarvan leest u hier. U kunt een gratis demo-account aanvragen om een indruk te krijgen van de digitale omgeving.


 

Prijzen Breingeheimen Digitaal - Studievaardigheden voor groep 7 en 8 digitaal

  Schooljaarlicentie
(max. 1 augustus t/m 31 juli)
Combipakket
(met papieren versie)
Leerlingenlicentie € 9,90 € 12,50
Docentenlicentie € 9,90