Via Mijn Breingeheimen kunt u ons lesmateriaal digitaal gebruiken.

Sociale vaardigheden mhv digitaal 

0 titel(s)

Uw winkelwagen is leeg

Account functies

 digitaal
  • Werkboek full color
  • Opdrachten opgeven
  • Antwoorden bekijken
  • Eigen opdrachten maken
  • Notities privé en publiek
  • Voortgang klassen bekijken
  • En nog veel meer...

Extra

Breingeheimen Sociale vaardigheden mhv digitaal

Emoties spelen niet alleen een belangrijke rol in de omgang met anderen, maar ook bij aandacht en concentratie. Het zijn onze emoties die bepalen of we gemakkelijk onze aandacht bij een te leren onderwerp kunnen houden of niet. Dus zowel IQ als EQ spelen een rol bij leren. Ook blijkt uit onderzoek dat jongeren met goede relaties in de klas over het algemeen beter presteren. Sociale vaardigheden helpen om beter te functioneren in het dagelijks leven, op maatschappelijke stages en in een toekomstige baan.

Inhoud van het werkboek
Wilt u meer weten over de inhoud van het werkboek? Dan kunt u een beeld krijgen door hier algemene informatie te lezen over het materiaal. Maar u kunt links hiernaast ook de inhoudsopgave van het werkboek inzien. Het werkboek is in de digitale omgeving betreft de inhoud en vormgeving nagenoeg gelijk aan de gedrukte versie.

Gratis demo-account
Breingeheimen Emotionele intelligent, Sociale vaardigheden mhv is ook beschikbaar in de online omgeving van Breingeheimen. Meer informatie over de werking van digitale omgeving en de mogelijkheden daarvan leest u hier. U kunt een gratis demo-account aanvragen om een indruk te krijgen van de digitale omgeving.


 

Prijzen Breingeheimen Digitaal - Sociale vaardigheden mhv digitaal

  Schooljaarlicentie
(max. 1 augustus t/m 31 juli)
Combipakket
(met papieren versie)
Leerlingenlicentie € 15,50 € 18,90
Docentenlicentie € 15,50