Via Mijn Breingeheimen kunt u ons lesmateriaal digitaal gebruiken.

Over Breingeheimen 

0 titel(s)

Uw winkelwagen is leeg

Tips & acties

Online studiedag inclusief materialen voor maar € 24,95 + Breingeheimen Digitaal gratis 4 weken uitproberen + Onderwijszekerheid schooljaar 2020/2021 + Direct Breingeheimen bestellen

Over Breingeheimen

Wie zijn wij en wat hebben wij te bieden? Even terug naar 2009 toen het allemaal begon...

Het was in de tijd dat er meer over de hersenen bekend werd. Met name het puberbrein stond in de belangstelling. En dat was bijzonder. Want het was iets voor docenten om rekening mee te houden. En niet alleen voor docenten, maar ook voor ouders.

Wetenschappers als Jelle Jolles, Eveline Crone en Margriet Sitskoorn maakten ons duidelijk dat het brein in de puberteit nog niet uitontwikkeld is, maar nog een lange weg te gaan had. Dit was en is informatie waar je als ouders, maar ook als docent wat mee kunt.

Intussen is Breingeheimen uitgegroeid tot een belangrijke speler op de markt wanneer het gaat om sociale vaardigheden, studievaardigheden en burgerschap. Niet alleen voor het voortgezet onderwijs maar ook voor het MBO.

Jitske Schulte schreef de meeste Breingeheimenboeken. Zij had zelf ervaring met lesgeven in het voortgezet onderwijs.Voor 2009 schreef zij boeken over sociale vaardigheden, pesten en mediation en niet te vergeten één van van de eerste leerlingvolgsystemen.

Tot nu toe zijn er meer dan 800.000 boeken van haar verkocht. Als je een zin leest, moet die meteen begrijpelijk zijn, is haar uitgangspunt.

In Duitsland geeft de grote uitgever Klett een methode sociale vaardigheden voor de Grundschule (basisschool) van haar uit.

Zie onze producten voor meer informatie.