Nieuwsbrief 12 mei 2020

Beste docent,

Vanaf gisteren zijn alle materialen van Breingeheimen ook digitaal beschikbaar! Werkt u met materiaal waarvan er nog geen digitale versie beschikbaar was? Dan kunt u nu gratis toegang aanvragen tot de zomervakantie. Er is ook nieuws over ons nieuwste product, Breingeheimen Modulair, waarmee u zelf werkboeken kunt samenstellen. U kunt daar nu online mee aan de slag! We hebben er een filmpje over gemaakt. Misschien ook leuk voor u? En we bieden vanaf nu combipakketten studievaardigheden en sociale vaardigheden aan met een flinke korting.

Alle materialen van Breingeheimen ook digitaal beschikbaar
Na de zomervakantie zijn al onze materialen beschikbaar in de interactieve omgeving van Breingeheimen Digitaal. Maar vanwege de huidige situatie hebben we voor nu eenvoudige digitale versies beschikbaar gemaakt van alle boeken die nog niet in de interactieve omgeving beschikbaar zijn. U kunt gratis digitale toegang tot de zomervakantie aanvragen voor u en uw klas, ook als u nog niet met het materiaal werkte! Voor komend schooljaar garanderen we dat scholen met Breingeheimen kunnen werken als ze gedrukt materiaal bestellen of op de boekenlijst zetten. Mocht onderwijs op afstand nodig zijn, dan stellen we gratis de interactieve digitale versies beschikbaar.

Breingeheimen Digitaal aanvragen

 
Breingeheimen Modulair - u kiest de lessen uit, wij drukken voor u een mooi en betaalbaar boek
Met Breingeheimen Modulair kunt u zelf uw boeken samenstellen uit alle lessen van Breingeheimen! Breingeheimen Modulair is klaar voor gebruik. U kunt meteen een account aanvragen om een kijkje te nemen en online uw boek of boeken samen te stellen.

Breingeheimen Modulair aanvragen

 
Maar u kunt er ook een filmpje over kijken.
 
Inspiratie opdoen voor uw eigen boek kan bijvoorbeeld met de digitale Breingeheimen Startersgids. U kunt de vernieuwde versie gratis downloaden. In de Startersgids leest u alles over de leerlijnen, maar bijvoorbeeld ook over de aansluiting van het materiaal bij de leergebiedoverstijgende kerndoelen voor het VSO.

Combipakketten Studievaardigheden en Sociale vaardigheden - tweede boek voor de halve prijs!
Studievaardigheden zijn onmisbaar, maar sociale vaardigheden ook. Lessen in beide soorten vaardigheden versterken elkaar. Emoties spelen niet alleen een belangrijke rol in relaties met anderen, maar ook bij leren. Uit onderzoek blijkt onder meer dat jongeren met goede relaties in de klas over het algemeen beter presteren. We merken dat scholen vaker kiezen voor een combinatie van het materiaal. Om tegemoet te komen in de kosten bieden we in de combipakketten het tweede boek voor de halve prijs aan.

Is er onvoldoende tijd om alle lessen in één jaar te doen? Dan kunt u in de Startersgids voorstellen vinden voor de verdeling van de lessen over twee schooljaren.

We zijn benieuwd naar uw mening. Heeft u opmerkingen of vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

het Breingeheimenteam
 

 
Studievaardigheden voor groep 7 en 8 Studievaardigheden voor groep 7 en 8

Meer informatie
Studievaardigheden groep 7/8 Sociale vaardigheden vmbo

Meer informatie
Studievaardigheden I Studievaardigheden I (vmbo)

Meer informatie
SoVa mhv Sociale vaardigheden mhv

Meer informatie
Studievaardigheden II Studievaardigheden II (mhv)

Meer informatie
Studievaardigheden III Studievaardigheden III (mhv)

Meer informatie
SoVa MBO Sociale vaardigheden MBO

Meer informatie
Studievaardigheden MBO niveau 2/3 Studievaardigheden MBO niveau 2/3

Meer informatie
Studievaardigheden MBO niveau 3/4 Studievaardigheden MBO niveau 3/4

Meer informatie
Stageboek Entree Stageboek Entreeopleidingen MBO

Meer informatie
Stageboek niveau 2, 3 en 4 Stageboek niveau 2, 3 en 4 MBO

Meer informatie
Burgerschap MBO Leven in Nederland, Burgerschap MBO

Meer informatie

Nieuws, acties en gratis lessen?

Schrijf u in voor de Breingeheimen nieuwsbrief.