Nieuwsbrief 16 april 2019

Beste docent,

Gaat u volgend jaar aan de slag met Breingeheimen Studievaardigheden, Sociale vaardigheden of Burgerschap? De werkboeken Leven in Nederland, Burgerschap MBO zijn in grotere oplagen met het logo van uw school verkrijgbaar.

Wilt u snel en goed bekend raken met de lessen Burgerschap, studievaardigheden of sociale vaardigheden? Dan kunt u gebruik maken van een studiedag Breingeheimen.

Burgerschap MBO met het logo van uw school
Voor grotere oplagen is het in overleg mogelijk om het logo van uw school op het werkboek te drukken. In verband met de tijd die het kost om het materiaal aan te passen en te drukken, vragen we u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen als u hier gebruik van wilt maken in het schooljaar 2019/2020.

Demo-account Breingeheimen Digitaal
Sinds 2014 is Breingeheimen ook digitaal beschikbaar. Sindsdien is de digitale omgeving verbeterd en uitgebreid. Digitale werkboeken hebben dezelfde fraaie vormgeving als het gedrukte materiaal en zijn fullcolour. Studenten kunnen er online hun antwoorden in opslaan. Het systeem biedt daarnaast extra mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld zien welke opdrachten u al hebt gegeven aan een klas en kunt u via uw docentenaccount (eigen) opdrachten aan studenten geven. Nieuwsgierig? Vraag dan voor uw school een gratis demo-account aan. U mag dat natuurlijk ook nogmaals doen om de veranderde omgeving te bekijken.
 
Demo-account aanvragen

 
Studiedagen
Breingeheimen biedt ook studiedagen op locatie. De inhoud en duur daarvan zijn in overleg. Ook zijn er open studiedagen waar docenten van verschillende scholen zich voor kunnen aanmelden. De open studiedagen worden gehouden in Heeze (onder Eindhoven) en in Nijkerk (bij Amersfoort). Een open studiedag duurt van 10.00 - 15.00 uur, uitgebreide lunch inbegrepen. U bent van harte welkom!
 
Aanmelden studiedag

 
Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten?
Op www.breingeheimen.nl vindt u veel informatie. Maar u kunt ook gerust telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.Met vriendelijke groet,

het Breingeheimenteam
 

 
Studievaardigheden voor groep 7 en 8 Studievaardigheden voor groep 7 en 8

Meer informatie
Studievaardigheden groep 7/8 Sociale vaardigheden vmbo

Meer informatie
Studievaardigheden I Studievaardigheden I (vmbo)

Meer informatie
SoVa mhv Sociale vaardigheden mhv

Meer informatie
Studievaardigheden II Studievaardigheden II (mhv)

Meer informatie
Studievaardigheden III Studievaardigheden III (mhv)

Meer informatie
SoVa MBO Sociale vaardigheden MBO

Meer informatie
Studievaardigheden MBO niveau 2/3 Studievaardigheden MBO niveau 2/3

Meer informatie
Studievaardigheden MBO niveau 3/4 Studievaardigheden MBO niveau 3/4

Meer informatie
Stageboek Entree Stageboek Entreeopleidingen MBO

Meer informatie
Stageboek niveau 2, 3 en 4 Stageboek niveau 2, 3 en 4 MBO

Meer informatie
Burgerschap MBO Leven in Nederland, Burgerschap MBO

Meer informatie

Nieuws, acties en gratis lessen?

Schrijf u in voor de Breingeheimen nieuwsbrief.