Via Mijn Breingeheimen kunt u ons lesmateriaal digitaal gebruiken.

Breingeheimen Digitaal 

0 titel(s)

Uw winkelwagen is leeg

Breingeheimen ook digitaal

Het materiaal van Breingeheimen is ook digitaal beschikbaar voor scholen. Licenties voor Breingeheimen voor groep 7 en 8 (PO), Breingeheimen Studievaardigheden I, II, III en Breingeheimen Studievaardigheden, beroeps- en omgangscompetenties voor het MBO kunt u direct bestellen. Uit de reeks Breingeheimen sociale vaardigheden is Breingeheimen Emotioneel intelligent voor mavo, havo, vwo digitaal beschikbaar. Breingeheimen Leven in Nederland, Burgerschap MBO wordt op dit moment gedigitaliseerd en is binnenkort beschikbaar.

Via het menu kunt u meer informatie over het verschillende lesmateriaal vinden. Op deze pagina krijgt u algemene informatie over het digitale materiaal.

Online
Leerlingen/studenten en docenten werken online via een digitaal account met het materiaal. Downloaden en installeren is dus niet nodig. Alleen een goede internetverbinding is vereist. Binnen de digitale omgeving worden accounts van leerlingen gekoppeld aan de account van hun docent.

Leerlingenaccount
Leerlingen kunnen via een leerlingenaccount in hun werkboek werken. In de digitale omgeving kunnen leerlingen:

• antwoorden invoeren
• notities, berichten of extra opdrachten van hun docent krijgen
• eigen notities maken en berichten aan hun docent sturen

Het digitale materiaal is zoveel mogelijk gelijk aan de gedrukte werkboeken. Dus ook full color en aantrekkelijk om mee te werken.
Breingeheimen Digitaal
Docentenaccount
De docent heeft in de digitale omgeving de handleiding en het werkboek ter beschikking. Hij of zij kan de antwoorden van leerlingen bekijken, de voortgang van de klas in een oogopslag zien, notities geven aan de klas of individuele leerlingen, privé notities maken en berichten aan leerlingen verzenden en van hen ontvangen. Per klas kan de docent zien welke lessen al zijn gebruikt en welke nog niet. Ook kunnen docenten zelf extra materiaal maken voor hun klas of individuele leerling en dat als opdracht opgeven. Eigen opdrachten kunnen bestaan uit meerkeuzevragen, open vragen, maar ook uit eenvoudig toe te voegen foto’s en video’s.

Demonstratie Breingeheimen Digitaal aanvragen
Overweegt u om met Breingeheimen Digitaal te gaan werken, maar wilt u eerst meer informatie over het materiaal? Of heeft u al besloten om met het digitale materiaal te gaan werken en wilt u daar een vliegende start mee maken? Dan is het mogelijk om een demonstratie van ons digitale materiaal aan te vragen. De werking van het digitale systeem wordt dan aan u en uw collega’s gedemonstreerd. Bijvoorbeeld hoe u een eigen opdracht met een filmpje erbij kunt maken en als opdracht kunt opgeven aan uw leerlingen.

Licenties bestellen
Licenties voor het digitale materiaal kunt u bestellen via de webshop, maar ook via schoolboekleveranciers.
Bij aanschaf van een licentie voor een digitale handleiding krijgt een docent een lerarenaccount. Het digitale werkboek zit daar gratis bij inbegrepen. Bij aanschaf van een licentie voor een digitaal werkboek hoort een leerlingenaccount. Een leerlingenaccount moet gekoppeld worden aan een lerarenaccount om gebruikt te kunnen worden.

Gratis lerarenaccount bij aanschaf van minimaal 20 werkboeken
Bij aanschaf van minimaal 20 digitale werkboeken (leerlingenaccounts) kunt u een gratis lerarenaccount bij ons aanvragen. Ook als u de licenties via een schoolboekleverancier heeft aangeschaft (er kan dan wel gevraagd worden om de gegevens van uw aankoop). Neem contact met ons op om uw account gratis te activeren.

Licenties verlengen
Verlengen van licenties met behoud van gegevens is mogelijk. Bij verlenging kunnen leerlingenaccounts eventueel gekoppeld worden aan een ander lerarenaccount. De prijs van verlenging is standaard gelijk aan de prijs van een nieuwe licentie.