Via Mijn Breingeheimen kunt u ons lesmateriaal digitaal gebruiken.

Leven in Nederland, Burgerschap MBO digitaal 

0 titel(s)

Uw winkelwagen is leeg

Account functies

 digitaal
  • Werkboek full color
  • Opdrachten opgeven
  • Antwoorden bekijken
  • Eigen opdrachten maken
  • Notities privé en publiek
  • Voortgang klassen bekijken
  • En nog veel meer...

Extra

Leven in Nederland, Burgerschap MBO digitaal

Leven in Nederland gaat over hoe studenten mee kunnen doen in de samenleving. Aan de hand van de kwalificatie-eisen krijgen ze informatie die ze in hun dagelijks leven kunnen gebruiken.


QR-codes, url’s en filmpjes

Het werkboek is voorzien van QR-codes en URL’s die linken naar nuttige websites waar studenten gebruik van kunnen maken. In de digitale omgeving kunnen ze er simpelweg op klikken. In de digitale omgeving staan ook links naar filmpjes die tijdens de lessen gebruikt kunnen worden. U kunt een gratis demo-account aanvragen om een indruk te krijgen van de digitale omgeving.


Inhoud van het werkboek

Wilt u meer weten over de inhoud van het werkboek? Dan kunt u een beeld krijgen door hier algemene informatie te lezen over het materiaal. Maar u kunt ook de inhoudsopgave van het werkboek inzien of een gratis proefles aanvragen. Het werkboek is in de digitale omgeving betreft de inhoud en vormgeving nagenoeg gelijk aan de gedrukte versie.


Doelen

Studenten voldoen aan hun inspanningsverplichting voor burgerschap door goed mee te doen in de lessen en na iedere les na te gaan of zij voldoen aan de doelen bij die les. In de digitale omgeving kunnen ze hun antwoorden invoeren en kunt u die meteen inzien. Eén van de voordelen van digitaal werken!


 

Prijzen Breingeheimen Digitaal - Leven in Nederland, Burgerschap MBO digitaal

  Schooljaarlicentie
(max. 1 augustus t/m 31 juli)
Licentie 2 schooljaren Combipakket
(met papieren versie)
Combipakket 2 schooljaren
Leerlingenlicentie € 19,90 € 26,90 € 28,90 € 37,90
Docentenlicentie € 19,90