Via Mijn Breingeheimen kunt u ons lesmateriaal digitaal gebruiken.

Breingeheimen Studievaardigheden 

0 titel(s)

Uw winkelwagen is leeg

Leuker, slimmer, makkelijker en sneller leren

Leuker, slimmer, makkelijker en sneller leren, dat is het doel van Breingeheimen Studievaardigheden. De reeks Breingeheimen Studievaardigheden bestaat uit materiaal voor groep 7 en 8 van de basisschool, het voortgezet onderwijs en het MBO. Voor mavo, havo, atheneum en gymnasium (vwo) is er een doorlopende leerlijn van de brugklas tot en met het examenjaar. Hieronder ziet u een kort overzicht van het materiaal. Door te klikken op de titel van het materiaal waar u meer over wilt weten, komt u op de informatiepagina daarvan. Onderaan deze pagina ziet u de specificaties per werkboek.
Voortdurend wordt nieuw materiaal ontwikkeld en bestaand materiaal aangepast als nieuwe onderzoeken op het gebied van de hersenen, psychologie of gedrag daartoe aanleiding geven. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Breingeheimen Studievaardigheden voor groep 7 en 8

Voor het basisonderwijs is er Breingeheimen Studievaardigheden voor groep 7 en 8. Het lesmateriaal bestaat uit een werkboek en een handleiding.

Studievaardigheden voor groep 7 en 8

Breingeheimen Studievaardigheden I

Breingeheimen Studievaardigheden I is met name bedoeld voor klas 1 en 2 van het vmbo. De methode bestaat uit een werkboek voor leerlingen en een handleiding voor docenten.

Studievaardigheden I (vmbo)

Breingeheimen Studievaardigheden II

Breingeheimen Studievaardigheden II, met name geschikt voor klas 1 en 2 van mavo, havo, vwo, bestaat uit een werkboek voor leerlingen en een handleiding voor docenten.

Studievaardigheden II (mhv)

Breingeheimen Studievaardigheden III

Breingeheimen Studievaardigheden III is het vervolg op Breingeheimen II en het meest geschikt voor klas 3 en 4 van mavo, havo, vwo. De methode bestaat uit een werkboek voor leerlingen en een handleiding voor docenten.

Studievaardigheden III

101 Geheimen om te slagen voor je examen

Breingeheimen 101 Geheimen om te slagen voor je examen is bedoeld voor examenklassen. De methode bestaat uit een werkboek voor leerlingen en een handleiding voor docenten.

101 Geheimen om te slagen voor je examen

Breingeheimen Studievaardigheden MBO niveau 2/3

Breingeheimen Studievaardigheden MBO niveau 2/3 is met name bedoeld voor de niveaus 2 en 3 van het mbo. De methode bestaat uit een werkboek voor studenten en een handleiding voor docenten.

Studievaardigheden MBO niveau 2/3

Breingeheimen Studievaardigheden MBO niveau 3/4

Breingeheimen Studievaardigheden, beroeps- en omgangscompetenties voor het MBO bestaat uit een werkboek voor studenten en een handleiding voor docenten.

Studievaardigheden MBO niveau 3/4