Nieuwsbrief 5 februari 2019

Beste docent,

De digitale omgeving van Breingeheimen is sinds begin dit schooljaar vernieuwd en verbeterd. U kunt een gratis demo-account aanvragen om het uit te proberen! Ook van ons nieuwste materiaal, Leven in Nederland, Burgerschap MBO, is een demo-account beschikbaar. Voor het VO en MBO hebben we vernieuwde brochures. En gebruikt u 101 Geheimen om te slagen voor je examen al in de klas?

Gratis demo-account
Breingeheimen biedt een volwaardige online omgeving waarin docenten en leerlingen/studenten kunnen werken met het materiaal. Leerlingen kunnen via een leerlingenaccount in hun werkboek werken. In de digitale omgeving kunnen ze antwoorden invoeren, notities, berichten of extra opdrachten van hun docent krijgen, eigen notities maken en berichten aan hun docent sturen. Het digitale materiaal is zoveel mogelijk gelijk aan de gedrukte werkboeken. Dus ook full color en aantrekkelijk om mee te werken.

In de digitale omgeving heeft u als docent toegang tot de handleiding, het werkboek, maar ook links naar filmpjes die u bij de lessen kunt gebruiken. U kunt antwoorden van leerlingen bekijken, de voortgang van de klas makkelijk overzien, notities geven aan de klas of individuele leerlingen, privé notities maken en berichten aan leerlingen verzenden en van hen ontvangen. Per klas kunt u zien welke lessen al zijn gebruikt en welke nog niet. Ook kunt u zelf extra materiaal maken voor uw klas of een individuele leerling en als opdracht geven. Eigen opdrachten kunnen bestaan uit meerkeuzevragen, open vragen, maar ook uit eenvoudig toe te voegen foto’s en video’s.

Met een gratis demo-account kunt u zelf een kijkje nemen!

Leven in Nederland, Burgerschap MBO
Ons nieuwste werkboek is gedrukt! Leven in Nederland, Burgerschap MBO biedt alle lessen om te voldoen aan de kwalificatie-eisen. Het is er op gericht studenten wegwijs te maken in onze samenleving. Naast politieke onderwerpen komen onder meer omgaan met geld, gezondheid, relaties en seksualiteit aan bod. Voor een beeld van het brede scala aan onderwerpen kunt u de inhoudsopgave bekijken.

Leven in Nederland, Burgerschap MBO is vanaf mei 2019 ook digitaal verkrijgbaar. Sluit de inhoud niet helemaal aan bij de behoeften van uw studenten? Neemt u dan contact met ons op voor informatie over onze maatwerkoplossingen.

Examentraining
Voor het VO is er 101 Geheimen om te slagen voor je examen. Leerlingen maken kennis met nieuwe manieren om makkelijker informatie te leren en beter te onthouden, maar ze krijgen ook praktische tips voor het voorbereiden van hun examen en tips voor tijdens het examen. In het laatste deel van het boek is er aandacht voor het kiezen van een nieuwe studie. Weten waar je kracht ligt en wat je wilt, is van belang voor goed kiezen en motiveert voor het examen!
 
Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten?
Op www.breingeheimen.nl vindt u veel informatie. Maar u kunt ook gerust telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

het Breingeheimenteam
 

 
Studievaardigheden voor groep 7 en 8 Studievaardigheden voor groep 7 en 8

Meer informatie
Studievaardigheden groep 7/8 Sociale vaardigheden vmbo

Meer informatie
Studievaardigheden I Studievaardigheden I (vmbo)

Meer informatie
SoVa mhv Sociale vaardigheden mhv

Meer informatie
Studievaardigheden II Studievaardigheden II (mhv)

Meer informatie
Studievaardigheden III Studievaardigheden III (mhv)

Meer informatie
SoVa MBO Sociale vaardigheden MBO

Meer informatie
Studievaardigheden MBO niveau 2/3 Studievaardigheden MBO niveau 2/3

Meer informatie
Studievaardigheden MBO niveau 3/4 Studievaardigheden MBO niveau 3/4

Meer informatie
Stageboek Entree Stageboek Entreeopleidingen MBO

Meer informatie
Stageboek niveau 2, 3 en 4 Stageboek niveau 2, 3 en 4 MBO

Meer informatie
Burgerschap MBO Leven in Nederland, Burgerschap MBO

Meer informatie

Nieuws, acties en gratis lessen?

Schrijf u in voor de Breingeheimen nieuwsbrief.