facebook twitter
 
logo
 
Startersgids gratis verkrijgbaar
Van scholen krijgen wij regelmatig vragen over de implementatie en leerlijnen van Breingeheimen en de aansluiting van Breingeheimen bij door de overheid gestelde kerndoelen. In de Startersgids hebben we de informatie daarover voor u op een rijtje gezet.
De leerlijnen bieden u een overzicht van de educatieve inhoud van de verschillende lesmethoden Breingeheimen.

In de Startersgids vindt u ook een suggestie voor de verdeling van de lessen studievaardigheden in combinatie met sociale vaardigheden voor het eerste en tweede leerjaar. U kunt de gids natuurlijk ook gebruiken als hulpmiddel om uw eigen lesplanning te maken.

Breingeheimen startersgids
⇢ Download de startersgids
Zeker voor scholen die met Breingeheimen willen beginnen is de Startersgids een goede hulp. Ook als u al met Breingeheimen werkt kan de Startersgids u zinvolle informatie bieden over het werken met Breingeheimen.

Hulp nodig? Voor de implementatie van Breingeheimen kunt u ook gebruik maken van de ondersteuning van onze onderwijsadviseur.
Proeflessen
Kennismaken met onze programma's? Lessen uitproberen? Download hier gratis proeflessen. Van elk programma stellen we twee proeflessen beschikbaar. Zo krijgt u een beeld van de opzet van de programma's.
Nieuwe studiedagen
Werkt u met Breingeheimen? Start u in het nieuwe schooljaar met één van de programma's? Overweegt u met Breingeheimen te gaan werken? Dan hebt u nu nog meer reden om een studiedag of -middag te volgen. De studiedagen van Breingeheimen zijn compleet herzien. Met een nieuwe trainersgroep gaat u nog interactiever en praktischer aan de slag met Breingeheimen. Alle trainers zijn professionals uit het werkveld, die als geen ander weten waar u inhoudelijk en praktisch tegen aanloopt in het onderwijs.

Lees meer...
 
© 2016 Princep Educatief
Bekijk de online versie